Kalender uppdaterad!

Nu är datumet för ansökningsprovet bestämt till den 17 maj. HJÄLP, kan man dö av nervositet?

Här kommer en liten uppdaterad kalender...


Det brinner i knutarna!!

Julen 2009. Jag, Vinda, Veronica och Bleikur

Vänta nu....ska alltså det här seriösa tomteekipaget söka till Strömsholm snart??

Shit pommfritt Majbritt vad jag är stressad just nu! Sista ansökningsdagen 15 april drar ihop sig med stormsteg och jag håller på att fixa meriter och arbetsgivarintyg för fulla muggar.

Den senaste tiden har skolan gått före bloggandet tyvärr, jag har haft det riktigt tufft i skolan på senaste tiden med tentor, uppsatser och omtentor men jag vägrar prioritera bort hästarna och jobbet vilket har gjort att jag inte gjort något annat den senaste månaden än att äta, sova, plugga och rida. Något socialt liv existerar tyvärr inte =(.

Vinda har gått riktigt bra den senaste tiden men igår var hon jättesur och försökte bita mig samt sparka mig vid markarbetet. jag tror att det är för att hon fäller så mycket just nu samt att hon brunstar stup i kvarten. I helgen blir det hårdträning för damen för vi ska gå Malin-kurs! Jag längtar som bara den! Men att jag har valt att gå en kurs helgen innan en omtenta gör att jag kommer tillbringa nätterna med tändstickor i ögonlocken och pluggboken i högsta hugg. Vad gör man inte för sin passion?




RSS 2.0